
2 Açlığa Son
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Etkinlikler
24 Nisan 2025 • Views: 11
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi
Başlangıç Tarihi: 24.04.2025Saati:Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik...
18 Nisan 2025 • Views: 15
Gastronomi Proje Yarışması
Başlangıç Tarihi: 18.04.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...
10 Aralık 2024 • Views: 22
10 Aralık Terra Madre Günü 2024
Tarih: 10.12.2024Saat: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: OrtahisarEtkinlik Türü: Özel Gün ve HaftalarDüzenleyen...
24 Mayıs 2024 • Views: 41
Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları
Etkinlik Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: Söyleşi 21 – 27...
Haberler
3 Aralık 2024 • Views: 36
Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı
Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....
7 Aralık 2023 • Views: 72
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı Kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
25 Mayıs 2023 • Views: 36
KÜN’de ‘Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli’ Yapıldı
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...
29 Nisan 2023 • Views: 60
Kapadokya Gastronomi Akademisinde Buğdaydan Sofraya ‘Ekmek’
Beslenme ve Diyetetik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz ve Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 67
Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...
7 Eylül 2020 • Views: 82
Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi
Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...
Yayınlar
4 Nisan 2021 • Views: 105
Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği
Hürmet Küçüktarcı ve Vesile Şenol tarafından hazırlanan bu bildiri, okul öncesi eğitim kurumlarında beslenme hizmetlerinin...
1 Ocak 2021 • Views: 90
Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?
Küresel gıda sisteminin sürdürülebilirlik ve adalet perspektifinden ele alındığı bu çalışma, günümüzde yaşanan gıda...