2 Açlığa Son

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 11

Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi

Başlangıç Tarihi: 24.04.2025Saati:Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik...

Etkinlikler

Views: 15

Gastronomi Proje Yarışması

Başlangıç Tarihi: 18.04.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...

EtkinliklerSlowFood

Views: 22

10 Aralık Terra Madre Günü 2024

Tarih: 10.12.2024Saat: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: OrtahisarEtkinlik Türü: Özel Gün ve HaftalarDüzenleyen...

Etkinlikler

Views: 41

Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları

Etkinlik Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: Söyleşi 21 – 27...

Haberler

Haberler

Views: 36

Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı

Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....

Haberler

Views: 72

Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı Kutladık

Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...

Haberler

Views: 36

KÜN’de ‘Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli’ Yapıldı

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...

Haberler

Views: 60

Kapadokya Gastronomi Akademisinde Buğdaydan Sofraya ‘Ekmek’

Beslenme ve Diyetetik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz ve Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde...

Projeler

Projeler

Views: 67

Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi

Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...

Projeler

Views: 82

Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi

Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 105

Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği

Hürmet Küçüktarcı ve Vesile Şenol tarafından hazırlanan bu bildiri, okul öncesi eğitim kurumlarında beslenme hizmetlerinin...

Yayınlar

Views: 90

Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?

Küresel gıda sisteminin sürdürülebilirlik ve adalet perspektifinden ele alındığı bu çalışma, günümüzde yaşanan gıda...

Close