
2 Açlığa Son
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Etkinlikler
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
24 Mayıs 2025 • Views: 321
Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!
📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
21 Mayıs 2025 • Views: 63
Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz
21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....
24 Nisan 2025 • Views: 47
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi
Başlangıç Tarihi: 24.04.2025Saati:Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik...
18 Nisan 2025 • Views: 35
Gastronomi Proje Yarışması
Başlangıç Tarihi: 18.04.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...
Haberler
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
24 Mayıs 2025 • Views: 321
Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!
📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
21 Mayıs 2025 • Views: 63
Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz
21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....
3 Aralık 2024 • Views: 69
Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı
Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....
7 Aralık 2023 • Views: 122
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı Kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 94
Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...
7 Eylül 2020 • Views: 119
Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi
Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...
Yayınlar
4 Nisan 2021 • Views: 136
Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği
Hürmet Küçüktarcı ve Vesile Şenol tarafından hazırlanan bu bildiri, okul öncesi eğitim kurumlarında beslenme hizmetlerinin...
1 Ocak 2021 • Views: 113
Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?
Küresel gıda sisteminin sürdürülebilirlik ve adalet perspektifinden ele alındığı bu çalışma, günümüzde yaşanan gıda...