2 Açlığa Son

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 115

Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları

Başlangıç Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...

Etkinlikler

Views: 35

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Arılar Varsa Yarınlar Var!

Başlangıç Tarihi: 05.06.2023Saati: 19.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...

Etkinlikler

Views: 15

Haydi Ekmek Yapalım!

Başlangıç Tarihi: 28.04.2023Saati: 10.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Gastronomi AkademisiBitiş Tarihi:Etkinlik Türü:...

Haberler

Haberler

Views: 14

Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık

Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...

Haberler

Views: 13

KÜN’de ‘Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli’ yapıldı

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...

Haberler

Views: 11

Kapadokya Gastronomi Akademisinde buğdaydan sofraya ‘ekmek’

Beslenme ve Diyetetik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz ve Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde...

Haberler

Views: 12

Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi ‘Kapadokya Gastronomi Akademisi’ açıldı

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Kapadokya Üniversitesi ve Ürgüp Ticaret Odası arasında imzalanan ‘Gastronomi İş Birliği...

Projeler

Projeler

Views: 23

Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi

Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...

Projeler

Views: 16

Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi

Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 16

Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?

Küreselleşme ve bununla bağlantılı olarak ticarette serbestleşme uygulamalarının da etkisiyle dünya çapında çeşitli gıda...

Yayınlar

Views: 21

Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği

Toplu Beslenme Hizmeti (TBH), günümüzde oldukça yaygındır ve tam gün eğitim veren birçok anaokulu özellikle öğle yemeklerinde...

Close