2 Açlığa Son

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Etkinlikler

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 321

Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!

📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 63

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....

Etkinlikler

Views: 47

Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi

Başlangıç Tarihi: 24.04.2025Saati:Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik...

Etkinlikler

Views: 35

Gastronomi Proje Yarışması

Başlangıç Tarihi: 18.04.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...

Haberler

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 321

Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!

📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 63

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....

Haberler

Views: 69

Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı

Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....

Haberler

Views: 122

Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı Kutladık

Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...

Projeler

Projeler

Views: 94

Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi

Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...

Projeler

Views: 119

Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi

Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 136

Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği

Hürmet Küçüktarcı ve Vesile Şenol tarafından hazırlanan bu bildiri, okul öncesi eğitim kurumlarında beslenme hizmetlerinin...

Yayınlar

Views: 113

Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?

Küresel gıda sisteminin sürdürülebilirlik ve adalet perspektifinden ele alındığı bu çalışma, günümüzde yaşanan gıda...

Close