12 Sorumlu Üretim ve Tüketim

Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 8

KÜN Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması ”Yeşil Beyinler Yarışıyor”

Başlangıç Tarihi: 28.05.2025Saati: 11.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...

Etkinlikler

Views: 10

KÜN Atık Ayrıştırma Farkındalık Eğitimi

Başlangıç Tarihi: 28.05.2025Saati: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...

Etkinlikler

Views: 26

KÜN Geri Dönüşüm Sergisi Atölye Çalışması

Başlangıç Tarihi: 26.05.2025Saati: 13:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu Fuaye...

EtkinliklerSlowFood

Views: 7

Çiftçi Pazarları ve Kırsal Kalkınma: Çiftçi Pazarı Koalisyonu Deneyimi Semineri

Başlangıç Tarihi: 24.05.2025Saati: 18.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya...

Haberler

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 36

Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!

📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...

HaberlerSlowFood

Views: 10

KÜN’de Türk Mutfağı Haftası: Yerelden Küresele Sürdürülebilir Gıda Vurgusu

KÜN’de Türk Mutfağı Haftası: Yerelden Küresele Sürdürülebilir Gıda VurgusuKapadokya Üniversitesi (KÜN), Türk Mutfağı...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 21

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....

Bilimsel ToplantılarHaberler

Views: 45

Sıcak Hava Balonu Sektöründe Emniyet, Teknoloji ve Gelecek Perspektifleri Çalıştayı Gerçekleştirildi

Sıcak hava balonu sektöründe emniyet, teknoloji ve geleceğe yönelik stratejilerin tartışıldığı “Sıcak Hava Balonu...

Projeler

Projeler

Views: 328

Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü

Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...

Projeler

Views: 147

Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...

Projeler

Views: 26

Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu

Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....

Projeler

Views: 49

Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 116

Hidrojen/Kerozen Karışımının Mini Jet Motorunda Yanma Özellikleri ve Emisyonlar Üzerindeki Etkisi: CDC Koşulları Altında Analiz

Bu çalışma, kerozen yakıtı kullanılan mini bir gaz türbini motorunda hidrojen zenginleştirmesi ile renksiz dağıtılmış yanma...

Yayınlar

Views: 47

Zeytinyağı Oleojel Tabanlı Emülsiyon Kompozisyonunun Optimizasyonu: Oleojel Kompozisyonunun Emülsiyon Özelliklerine Etkisi

Ezgi Demir Özer ve Cem Okan Özer tarafından hazırlanan bu makale, zeytinyağı esaslı oleogel emülsiyonlarının optimizasyonunu konu...

Yayınlar

Views: 60

Ekoturizm Araştırmaları: Bibliyometrik Bir İnceleme

Abdurrahman Dinç, Mehmet Bahar ve Yunus Topsakal tarafından kaleme alınan bu makale, ekoturizm alanındaki akademik yayınların son...

Yayınlar

Views: 27

Çevre Dostu Liflerin Üretimi İçin Yağ Asidi Tabanlı ve Metal İçerikli Polimerlerin Elektro-İplikçiliği

Çağlar Erdem, Tuğba Işık, Nesrin Horzum, Baki Hazer ve Mustafa M. Demir tarafından kaleme alınan bu çalışma, bitkisel yağ bazlı...

Close