
2 Açlığa Son
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Etkinlikler
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
24 Mayıs 2025 • Views: 368
Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!
📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
21 Mayıs 2025 • Views: 86
Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz
21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....
24 Nisan 2025 • Views: 69
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi
Başlangıç Tarihi: 24.04.2025Saati:Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik...
18 Nisan 2025 • Views: 46
Gastronomi Proje Yarışması
Başlangıç Tarihi: 18.04.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...
Haberler
6 Ekim 2025 • Views: 5
Geleceğin Gastronomisine KÜN’den Bakış: KAPGTAK 2025 Bildiri Kitabı Yayımlandı!
Kurucumuz Alev Alatlı anısına 24-25 Nisan 2025 tarihlerinde düzenlenen Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi...
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
24 Mayıs 2025 • Views: 368
Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!
📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
21 Mayıs 2025 • Views: 86
Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz
21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....
3 Aralık 2024 • Views: 114
Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı
Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 116
Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...
7 Eylül 2020 • Views: 137
Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi
Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...
Yayınlar
4 Nisan 2021 • Views: 147
Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği
Hürmet Küçüktarcı ve Vesile Şenol tarafından hazırlanan bu bildiri, okul öncesi eğitim kurumlarında beslenme hizmetlerinin...
1 Ocak 2021 • Views: 121
Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?
Küresel gıda sisteminin sürdürülebilirlik ve adalet perspektifinden ele alındığı bu çalışma, günümüzde yaşanan gıda...






