2 Açlığa Son

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek

Etkinlikler

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 368

Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!

📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 86

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....

Etkinlikler

Views: 69

Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi

Başlangıç Tarihi: 24.04.2025Saati:Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik...

Etkinlikler

Views: 46

Gastronomi Proje Yarışması

Başlangıç Tarihi: 18.04.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...

Haberler

Haberler

Views: 5

Geleceğin Gastronomisine KÜN’den Bakış: KAPGTAK 2025 Bildiri Kitabı Yayımlandı!

Kurucumuz Alev Alatlı anısına 24-25 Nisan 2025 tarihlerinde düzenlenen Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 368

Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!

📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 86

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....

Haberler

Views: 114

Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı

Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....

Projeler

Projeler

Views: 116

Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi

Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...

Projeler

Views: 137

Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi

Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 147

Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği

Hürmet Küçüktarcı ve Vesile Şenol tarafından hazırlanan bu bildiri, okul öncesi eğitim kurumlarında beslenme hizmetlerinin...

Yayınlar

Views: 121

Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?

Küresel gıda sisteminin sürdürülebilirlik ve adalet perspektifinden ele alındığı bu çalışma, günümüzde yaşanan gıda...

Close