2 Açlığa Son
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Etkinlikler
24 Mayıs 2024 • Views: 115
Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları
Başlangıç Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...
29 Şubat 2024 • Views: 116
Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Türkiye’de Sürdürülebilir Sinema: “Buğday” Filmi Örneği
Başlangıç Tarihi: 29.02.2024Saati: 14.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...
5 Haziran 2023 • Views: 34
Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Arılar Varsa Yarınlar Var!
Başlangıç Tarihi: 05.06.2023Saati: 19.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...
25 Mayıs 2023 • Views: 33
Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Panel ve Çalıştayı
Başlangıç Tarihi: 25.05.2023Saati: 13.30Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...
Haberler
7 Aralık 2023 • Views: 13
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
25 Mayıs 2023 • Views: 12
KÜN’de ‘Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli’ yapıldı
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...
25 Mayıs 2023 • Views: 13
Türk Mutfağı Haftası’nda Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Panel ve Çalıştayı
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...
29 Nisan 2023 • Views: 10
Kapadokya Gastronomi Akademisinde buğdaydan sofraya ‘ekmek’
Beslenme ve Diyetetik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz ve Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 11
Mutfağın Genç Aşçıları Yetişiyor
Proje No Projenin Adı Mutfağın Genç Aşçıları Yetişiyor Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer Araştırmacılar...
4 Mart 2024 • Views: 23
Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...
7 Eylül 2020 • Views: 16
Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi
Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...
10 Ekim 2019 • Views: 10
Hastane Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması
Proje No KÜN.2019-BAGP-005 Projenin Adı Hastane Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması Proje Yürütücüsü...
Yayınlar
3 Ekim 2023 • Views: 15
Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?
Küreselleşme ve bununla bağlantılı olarak ticarette serbestleşme uygulamalarının da etkisiyle dünya çapında çeşitli gıda...
9 Haziran 2023 • Views: 19
Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği
Toplu Beslenme Hizmeti (TBH), günümüzde oldukça yaygındır ve tam gün eğitim veren birçok anaokulu özellikle öğle yemeklerinde...