2 Açlığa Son
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Etkinlikler
10 Aralık 2024 • Views: 5
10 Aralık Terra Madre Günü 2024
Tarih: 10.12.2024Saat: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: OrtahisarEtkinlik Türü: Özel Gün ve HaftalarDüzenleyen...
24 Mayıs 2024 • Views: 16
Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları
Etkinlik Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: Söyleşi 21 – 27...
13 Nisan 2023 • Views: 20
Kapadokyalı Üreten Eller – 2
Tarih: 13.04.2023Saat: 13.00Yapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiEtkinlik Türü: Atölye ÇalışmasıEtkinliği Düzenleyen...
Haberler
3 Aralık 2024 • Views: 22
Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı
Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....
7 Aralık 2023 • Views: 48
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
25 Mayıs 2023 • Views: 26
KÜN’de ‘Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli’ yapıldı
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...
29 Nisan 2023 • Views: 29
Kapadokya Gastronomi Akademisinde buğdaydan sofraya ‘ekmek’
Beslenme ve Diyetetik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz ve Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 47
Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...
7 Eylül 2020 • Views: 47
Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi
Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...
Yayınlar
3 Ekim 2023 • Views: 51
Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?
Küreselleşme ve bununla bağlantılı olarak ticarette serbestleşme uygulamalarının da etkisiyle dünya çapında çeşitli gıda...
9 Haziran 2023 • Views: 70
Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği
Toplu Beslenme Hizmeti (TBH), günümüzde oldukça yaygındır ve tam gün eğitim veren birçok anaokulu özellikle öğle yemeklerinde...