2 Açlığa Son
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Açlığı bitirmek, gıda güvenliğine ve iyi beslenmeye ulaşmak
ve sürdürülebilir tarımı desteklemek
Etkinlikler
24 Mayıs 2024 • Views: 158
Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları
Başlangıç Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...
5 Haziran 2023 • Views: 48
Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Arılar Varsa Yarınlar Var!
Başlangıç Tarihi: 05.06.2023Saati: 19.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...
28 Nisan 2023 • Views: 28
Haydi Ekmek Yapalım!
Başlangıç Tarihi: 28.04.2023Saati: 10.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Gastronomi AkademisiBitiş Tarihi:Etkinlik Türü:...
Haberler
7 Aralık 2023 • Views: 36
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
25 Mayıs 2023 • Views: 21
KÜN’de ‘Türk Mutfağı Haftası: Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Paneli’ yapıldı
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Üniversitemiz Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz ev...
29 Nisan 2023 • Views: 24
Kapadokya Gastronomi Akademisinde buğdaydan sofraya ‘ekmek’
Beslenme ve Diyetetik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz ve Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde...
29 Aralık 2022 • Views: 23
Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi ‘Kapadokya Gastronomi Akademisi’ açıldı
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Kapadokya Üniversitesi ve Ürgüp Ticaret Odası arasında imzalanan ‘Gastronomi İş Birliği...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 32
Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje No KÜN.2023-HZP-002 Projenin Adı Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi...
7 Eylül 2020 • Views: 33
Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Projesi
Proje No KÜN.2020-DG-002 Projenin Adı Lezzeti Arttırarak İsrafı Azaltalım Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Vesile Şenol...
Yayınlar
3 Ekim 2023 • Views: 41
Sürdürülebilir ve Adil Bir Gıda Sistemine Geçiş Mümkün Olabilir Mi?
Küreselleşme ve bununla bağlantılı olarak ticarette serbestleşme uygulamalarının da etkisiyle dünya çapında çeşitli gıda...
9 Haziran 2023 • Views: 49
Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek İsrafının Azaltılması: Kapadokya Üniversitesi Montessori Anaokulu Örneği
Toplu Beslenme Hizmeti (TBH), günümüzde oldukça yaygındır ve tam gün eğitim veren birçok anaokulu özellikle öğle yemeklerinde...