12 Sorumlu Üretim ve Tüketim
Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak
Etkinlikler
24 Mayıs 2024 • Views: 158
Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları
Başlangıç Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...
17 Mayıs 2024 • Views: 68
Uluslararası Geri Dönüşüm Günü
Başlangıç Tarihi: 17.05.2024Saati: 12:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu BahçesiBitiş...
2 Mayıs 2024 • Views: 28
Mustafapaşa Çevre Temizliği
Başlangıç Tarihi: 02.05.2024 Saati: 10:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: MustapaşaBitiş Tarihi:Etkinlik Türü:...
29 Nisan 2024 • Views: 21
Slow Food “World Disco Soup Day”
Başlangıç Tarihi: 29.04.2024Saati: 10:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiBitiş...
Haberler
5 Mart 2024 • Views: 20
Kapadokya Lisansüstü Seminerlerinde “İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları” Konuşuldu
Kapadokya Lisansüstü Seminerleri yeni yayın döneminde alanında uzman konukları ağırlamaya devam ediyor.Moderatörlüğünü...
7 Aralık 2023 • Views: 36
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
17 Nisan 2023 • Views: 37
Kapadokya Ekonomi Toplantıları VI, ‘Ekolojik Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Tarım’ başlığı altında yapıldı
Bu yıl altıncısı düzenlenen Kapadokya Ekonomi Toplantıları, “Ekolojik Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Tarım” başlığı...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 105
Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü
Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...
4 Eylül 2023 • Views: 35
Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi
Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...
3 Ağustos 2020 • Views: 9
Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu
Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....
13 Ekim 2019 • Views: 19
Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...
Yayınlar
23 Ocak 2023 • Views: 13
Ecotourism research: a bibliometric review
The paper aims to examine the trends and evolution of ecotourism research in the last 20 years, highlighting co-citations, collaborations,...
18 Ağustos 2022 • Views: 19
Optimization of Olive Oil Oleogel-Based Emulsion Composition: Effect of Oleogel Composition on Emulsion Characteristics
In this study, the effects of oil, water, glycerol monostearate, carrageenan and alginate concentrations, which have a significant effect...
15 Temmuz 2022 • Views: 15
Electrospinning of Fatty Acid-Based and Metal Incorporated Polymers for the Fabrication of Eco-Friendly Fibers
Accumulation of plastic wastes occupies large space in gyres of the oceans called the 7th continent. This high-level concentration of...