12 Sorumlu Üretim ve Tüketim

Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 12

‘Moda mı, Bilim mi? Trend Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımlarının Sağlık Üzerindeki Etkisi’

Etkinlik Detayları Konuşmacı: Şef Yasemin Güzel, Uzman Diyetisyen Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Ali Ilgaz Etkinliği...

Etkinlikler

Views: 10

Geri Dönüşüm: Doğadan Anahtarlık Yapım Atölyesi

Etkinlik Detayları “Geri Dönüşüm: Doğadan Anahtarlık Yapım Atölyesi” 26 Kasım 2025 Çarşamba günü Oktay Sinanoğlu...

Etkinlikler

Views: 9

Sosyal İnovasyonun Kültür, Bağcılık ve Gastronomiyle Kesişimi

Etkinlik Detayları Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama ve...

Etkinlikler

Views: 42

Geri Dönüşüm Atölyesi

Etkinlik Detayları Sürdürülebilirlik Ofisi ve Sürdürülebilir Kalkınma Topluluğu iş birliğiyle...

Haberler

Haberler

Views: 2

KÜN Sürdürülebilirlik Ofisi Sıfır Atık Forumu’ndaydı

Dr. Kübranur Birtek, Sıfır Atık Vakfı öncülüğünde düzenlenen Uluslararası Sıfır Atık Forumu’nda üniversitemizi temsil...

Haberler

Views: 2

Dünyada Bir İlk: KÜN ve GSTC’den Sürdürülebilir MICE Eğitimi

Kapadokya Üniversitesi ve GSTC iş birliğiyle, MICE sektöründe dünyada ve Türkiye’de ilk kez GSTC sürdürülebilir MICE eğitim...

Haberler

Views: 1

Üniversitemizden 2025 UI GreenMetric’te Büyük Başarı!

Üniversitemiz, UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralaması’nda 344. sıraya yükseldi. Üniversitemiz, 2025 yılında dünya...

Haberler

Views: 9

Kapadokya Üniversitesi Artvin Turizminin Geleceğini Şekillendiriyor

Kapadokya Üniversitesi öncülüğünde düzenlenen Artvin 2026-2030 Turizm Master Planı Çalıştayı, kentin turizm vizyonunu...

Projeler

Projeler

Views: 485

Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü

Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...

Projeler

Views: 228

Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...

Projeler

Views: 37

Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu

Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....

Projeler

Views: 100

Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 154

Hidrojen/Kerozen Karışımının Mini Jet Motorunda Yanma Özellikleri ve Emisyonlar Üzerindeki Etkisi: CDC Koşulları Altında Analiz

Bu çalışma, kerozen yakıtı kullanılan mini bir gaz türbini motorunda hidrojen zenginleştirmesi ile renksiz dağıtılmış yanma...

Yayınlar

Views: 80

Zeytinyağı Oleojel Tabanlı Emülsiyon Kompozisyonunun Optimizasyonu: Oleojel Kompozisyonunun Emülsiyon Özelliklerine Etkisi

Ezgi Demir Özer ve Cem Okan Özer tarafından hazırlanan bu makale, zeytinyağı esaslı oleogel emülsiyonlarının optimizasyonunu konu...

Yayınlar

Views: 88

Ekoturizm Araştırmaları: Bibliyometrik Bir İnceleme

Abdurrahman Dinç, Mehmet Bahar ve Yunus Topsakal tarafından kaleme alınan bu makale, ekoturizm alanındaki akademik yayınların son...

Yayınlar

Views: 44

Çevre Dostu Liflerin Üretimi İçin Yağ Asidi Tabanlı ve Metal İçerikli Polimerlerin Elektro-İplikçiliği

Çağlar Erdem, Tuğba Işık, Nesrin Horzum, Baki Hazer ve Mustafa M. Demir tarafından kaleme alınan bu çalışma, bitkisel yağ bazlı...

Close