12 Sorumlu Üretim ve Tüketim

Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 21

Geri Dönüşüm Atölyesi

Etkinlik Detayları Sürdürülebilirlik Ofisi ve Sürdürülebilir Kalkınma Topluluğu iş birliğiyle...

Etkinlikler

Views: 10

Atık Ayrıştırma & Bilgi Yarışması

Etkinlik Detayları Sürdürülebilirlik Kalkınma Topluluğu ve Sürdürülebilirlik Ofisi tarafından düzenlenen “Atık...

Etkinlikler

Views: 48

KÜN Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması ”Yeşil Beyinler Yarışıyor”

Başlangıç Tarihi: 28.05.2025Saati: 11.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...

Etkinlikler

Views: 33

KÜN Atık Ayrıştırma Farkındalık Eğitimi

Başlangıç Tarihi: 28.05.2025Saati: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...

Haberler

Haberler

Views: 26

Sürdürülebilir Geleceği Personelimizle Birlikte İnşa Ediyoruz

Üniversitemiz, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir gelecek için yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi....

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 342

Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!

📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...

HaberlerSlowFood

Views: 37

KÜN’de Türk Mutfağı Haftası: Yerelden Küresele Sürdürülebilir Gıda Vurgusu

KÜN’de Türk Mutfağı Haftası: Yerelden Küresele Sürdürülebilir Gıda VurgusuKapadokya Üniversitesi (KÜN), Türk Mutfağı...

EtkinliklerHaberlerSlowFood

Views: 71

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....

Projeler

Projeler

Views: 416

Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü

Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...

Projeler

Views: 199

Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...

Projeler

Views: 33

Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu

Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....

Projeler

Views: 85

Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 140

Hidrojen/Kerozen Karışımının Mini Jet Motorunda Yanma Özellikleri ve Emisyonlar Üzerindeki Etkisi: CDC Koşulları Altında Analiz

Bu çalışma, kerozen yakıtı kullanılan mini bir gaz türbini motorunda hidrojen zenginleştirmesi ile renksiz dağıtılmış yanma...

Yayınlar

Views: 66

Zeytinyağı Oleojel Tabanlı Emülsiyon Kompozisyonunun Optimizasyonu: Oleojel Kompozisyonunun Emülsiyon Özelliklerine Etkisi

Ezgi Demir Özer ve Cem Okan Özer tarafından hazırlanan bu makale, zeytinyağı esaslı oleogel emülsiyonlarının optimizasyonunu konu...

Yayınlar

Views: 80

Ekoturizm Araştırmaları: Bibliyometrik Bir İnceleme

Abdurrahman Dinç, Mehmet Bahar ve Yunus Topsakal tarafından kaleme alınan bu makale, ekoturizm alanındaki akademik yayınların son...

Yayınlar

Views: 34

Çevre Dostu Liflerin Üretimi İçin Yağ Asidi Tabanlı ve Metal İçerikli Polimerlerin Elektro-İplikçiliği

Çağlar Erdem, Tuğba Işık, Nesrin Horzum, Baki Hazer ve Mustafa M. Demir tarafından kaleme alınan bu çalışma, bitkisel yağ bazlı...

Close