
12 Sorumlu Üretim ve Tüketim
Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak
Etkinlikler
14 Ekim 2025 • Views: 21
Geri Dönüşüm Atölyesi
Etkinlik Detayları Sürdürülebilirlik Ofisi ve Sürdürülebilir Kalkınma Topluluğu iş birliğiyle...
13 Ekim 2025 • Views: 10
Atık Ayrıştırma & Bilgi Yarışması
Etkinlik Detayları Sürdürülebilirlik Kalkınma Topluluğu ve Sürdürülebilirlik Ofisi tarafından düzenlenen “Atık...
28 Mayıs 2025 • Views: 48
KÜN Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması ”Yeşil Beyinler Yarışıyor”
Başlangıç Tarihi: 28.05.2025Saati: 11.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...
28 Mayıs 2025 • Views: 33
KÜN Atık Ayrıştırma Farkındalık Eğitimi
Başlangıç Tarihi: 28.05.2025Saati: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans SalonuBitiş...
Haberler
15 Ağustos 2025 • Views: 26
Sürdürülebilir Geleceği Personelimizle Birlikte İnşa Ediyoruz
Üniversitemiz, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir gelecek için yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi....
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
24 Mayıs 2025 • Views: 342
Slow Food Yeryüzü Pazarı Kapadokya – Uçhisar Açılıyor!
📅 24 Mayıs 2025, Cumartesi🕙 Saat: 10.30 – 12.30📍 Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonu – Uçhisar Yeryüzü Pazarı...
23 Mayıs 2025 • Views: 37
KÜN’de Türk Mutfağı Haftası: Yerelden Küresele Sürdürülebilir Gıda Vurgusu
KÜN’de Türk Mutfağı Haftası: Yerelden Küresele Sürdürülebilir Gıda VurgusuKapadokya Üniversitesi (KÜN), Türk Mutfağı...
Etkinlikler • Haberler • SlowFood
21 Mayıs 2025 • Views: 71
Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz
21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz....
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 416
Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü
Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...
4 Eylül 2023 • Views: 199
Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi
Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...
3 Ağustos 2020 • Views: 33
Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu
Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....
13 Ekim 2019 • Views: 85
Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...
Yayınlar
30 Mayıs 2023 • Views: 140
Hidrojen/Kerozen Karışımının Mini Jet Motorunda Yanma Özellikleri ve Emisyonlar Üzerindeki Etkisi: CDC Koşulları Altında Analiz
Bu çalışma, kerozen yakıtı kullanılan mini bir gaz türbini motorunda hidrojen zenginleştirmesi ile renksiz dağıtılmış yanma...
15 Şubat 2023 • Views: 66
Zeytinyağı Oleojel Tabanlı Emülsiyon Kompozisyonunun Optimizasyonu: Oleojel Kompozisyonunun Emülsiyon Özelliklerine Etkisi
Ezgi Demir Özer ve Cem Okan Özer tarafından hazırlanan bu makale, zeytinyağı esaslı oleogel emülsiyonlarının optimizasyonunu konu...
23 Ocak 2023 • Views: 80
Ekoturizm Araştırmaları: Bibliyometrik Bir İnceleme
Abdurrahman Dinç, Mehmet Bahar ve Yunus Topsakal tarafından kaleme alınan bu makale, ekoturizm alanındaki akademik yayınların son...
2 Şubat 2022 • Views: 34
Çevre Dostu Liflerin Üretimi İçin Yağ Asidi Tabanlı ve Metal İçerikli Polimerlerin Elektro-İplikçiliği
Çağlar Erdem, Tuğba Işık, Nesrin Horzum, Baki Hazer ve Mustafa M. Demir tarafından kaleme alınan bu çalışma, bitkisel yağ bazlı...