12 Sorumlu Üretim ve Tüketim
Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak
Etkinlikler
16 Aralık 2024 • Views: 9
Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması – 3
Tarih: 12.12.2024Saat: 14.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: İstanbul Sabiha Gökçen YerleşkesiEtkinlik Türü:...
16 Aralık 2024 • Views: 12
Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması – 2
Tarih: 05.12.2024Saat: 12.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiEtkinlik Türü:...
16 Aralık 2024 • Views: 16
Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması – 1
Tarih: 04.12.2024Saat: 11.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Sağlık Yerleşkesi Konferans Salonu –...
10 Aralık 2024 • Views: 5
10 Aralık Terra Madre Günü 2024
Tarih: 10.12.2024Saat: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: OrtahisarEtkinlik Türü: Özel Gün ve HaftalarDüzenleyen...
Haberler
13 Aralık 2024 • Views: 8
Atık Ayrıştırması Bilgi Yarışması Yapıldı
Üniversitemizde, 04-05-12 Aralık 2024 tarihinde Ürgüp, Fabrika, Mustafapaşa, Uçhisar ve İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkelerimizde...
3 Aralık 2024 • Views: 22
Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı
Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....
5 Mart 2024 • Views: 25
Kapadokya Lisansüstü Seminerlerinde “İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları” Konuşuldu
Kapadokya Lisansüstü Seminerleri yeni yayın döneminde alanında uzman konukları ağırlamaya devam ediyor.Moderatörlüğünü...
7 Aralık 2023 • Views: 48
Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık
Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...
Projeler
4 Mart 2024 • Views: 146
Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü
Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...
4 Eylül 2023 • Views: 77
Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi
Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...
3 Ağustos 2020 • Views: 12
Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu
Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....
13 Ekim 2019 • Views: 25
Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...
Yayınlar
23 Ocak 2023 • Views: 27
Ecotourism research: a bibliometric review
The paper aims to examine the trends and evolution of ecotourism research in the last 20 years, highlighting co-citations, collaborations,...
18 Ağustos 2022 • Views: 23
Optimization of Olive Oil Oleogel-Based Emulsion Composition: Effect of Oleogel Composition on Emulsion Characteristics
In this study, the effects of oil, water, glycerol monostearate, carrageenan and alginate concentrations, which have a significant effect...
15 Temmuz 2022 • Views: 16
Electrospinning of Fatty Acid-Based and Metal Incorporated Polymers for the Fabrication of Eco-Friendly Fibers
Accumulation of plastic wastes occupies large space in gyres of the oceans called the 7th continent. This high-level concentration of...