12 Sorumlu Üretim ve Tüketim

Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 115

Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları

Başlangıç Tarihi: 24.05.2024Saati: 20.00Yerleşke:Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik...

Etkinlikler

Views: 20

Uluslararası Geri Dönüşüm Günü

Başlangıç Tarihi: 17.05.2024Saati: 12:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu BahçesiBitiş...

Etkinlikler

Views: 8

Mustafapaşa Çevre Temizliği

Başlangıç Tarihi: 02.05.2024 Saati: 10:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: MustapaşaBitiş Tarihi:Etkinlik Türü:...

Etkinlikler

Views: 6

Yaratıcı Endüstrilerde Yenilikçi Teknolojiler

Başlangıç Tarihi: 29.04.2024Saati: 15.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Fabrika Yerleşkesi Grafik Tasarım...

Haberler

Haberler

Views: 15

Gastro Tur Rehberi Yetiştirme Eğitimi Tamamlandı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) iş birliğiyle gerçekleştirilen ve Turist Rehberliği...

Haberler

Views: 13

Kapadokya Lisansüstü Seminerlerinde “İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları” Konuşuldu

Kapadokya Lisansüstü Seminerleri yeni yayın döneminde alanında uzman konukları ağırlamaya devam ediyor.Moderatörlüğünü...

Haberler

Views: 8

‘Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde KÜN Rüzgârı

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TASFED) tarafından bu yıl 20’ncisi organize edilen ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş...

Haberler

Views: 13

Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık

Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...

Projeler

Projeler

Views: 33

Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü

Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...

Projeler

Views: 11

Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...

Projeler

Views: 5

Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu

Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....

Projeler

Views: 7

Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 7

Ecotourism research: a bibliometric review

The paper aims to examine the trends and evolution of ecotourism research in the last 20 years, highlighting co-citations, collaborations,...

Yayınlar

Views: 21

Geçmişte ve Günümüzde Lycium barbarum L.’un Kullanım Alanları

Solanaceae familyasına ait özellikle Lycium barbarum L. türünün meyvesi olarak bilinen “Goji berry”, besin değerinin yüksek...

Yayınlar

Views: 9

Electrospinning of Fatty Acid-Based and Metal Incorporated Polymers for the Fabrication of Eco-Friendly Fibers

Accumulation of plastic wastes occupies large space in gyres of the oceans called the 7th continent. This high-level concentration of...

Yayınlar

Views: 8

Green and cost-effective synthesis of zinc oxide thin films by L-ascorbic acid (AA) and their potential for electronics and antibacterial applications

The evolution of eco-friendly, green route and cheap technology for synthesizing nanostructured zinc oxide (ZnO) thin films using...

Close