12 Sorumlu Üretim ve Tüketim

Sürdürülebilir üretim ve tüketim kalıplarını sağlamak

Etkinlikler

Etkinlikler

Views: 9

Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması – 3

Tarih: 12.12.2024Saat: 14.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: İstanbul Sabiha Gökçen YerleşkesiEtkinlik Türü:...

Etkinlikler

Views: 12

Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması – 2

Tarih: 05.12.2024Saat: 12.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiEtkinlik Türü:...

Etkinlikler

Views: 16

Atık Ayrıştırma Bilgi Yarışması – 1

Tarih: 04.12.2024Saat: 11.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Sağlık Yerleşkesi Konferans Salonu –...

Etkinlikler

Views: 5

10 Aralık Terra Madre Günü 2024

Tarih: 10.12.2024Saat: 10:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: OrtahisarEtkinlik Türü: Özel Gün ve HaftalarDüzenleyen...

Haberler

Haberler

Views: 8

Atık Ayrıştırması Bilgi Yarışması Yapıldı

Üniversitemizde, 04-05-12 Aralık 2024 tarihinde Ürgüp, Fabrika, Mustafapaşa, Uçhisar ve İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkelerimizde...

Haberler

Views: 22

Üniversitemizde Toprak Ana Günü (Terra Madre Day) Kutlaması Yapıldı

Toprak Ana Günü (Terra Madre Day), Slow Food hareketinin bir parçası olarak her yıl 10 Aralık tarihinde kutlanan özel bir gündür....

Haberler

Views: 25

Kapadokya Lisansüstü Seminerlerinde “İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları” Konuşuldu

Kapadokya Lisansüstü Seminerleri yeni yayın döneminde alanında uzman konukları ağırlamaya devam ediyor.Moderatörlüğünü...

Haberler

Views: 48

Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası’nı kutladık

Üniversitemiz ve Slow Food Kapadokya iş birliğiyle düzenlenen Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle...

Projeler

Projeler

Views: 146

Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi Ölçümü

Proje No KÜN.2024-HZP-002 Projenin Adı Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir Uygulamalar ve Karbon Ayak İzi...

Projeler

Views: 77

Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-023 Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil...

Projeler

Views: 12

Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu

Proje No KÜN.2020-BAGP-001 Projenin Adı Çevreye Uyumlu Yeni Malzemelerin Sentezi ve Karakterizasyonu Proje Yürütücüsü Prof. Dr....

Projeler

Views: 25

Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması

Proje No KÜN.2019-BAGP-006 Projenin Adı Yöresel Bir Ürün Kalaba Yoğurdunun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım...

Yayınlar

Yayınlar

Views: 27

Ecotourism research: a bibliometric review

The paper aims to examine the trends and evolution of ecotourism research in the last 20 years, highlighting co-citations, collaborations,...

Yayınlar

Views: 23

Optimization of Olive Oil Oleogel-Based Emulsion Composition: Effect of Oleogel Composition on Emulsion Characteristics

In this study, the effects of oil, water, glycerol monostearate, carrageenan and alginate concentrations, which have a significant effect...

Yayınlar

Views: 16

Electrospinning of Fatty Acid-Based and Metal Incorporated Polymers for the Fabrication of Eco-Friendly Fibers

Accumulation of plastic wastes occupies large space in gyres of the oceans called the 7th continent. This high-level concentration of...

Close