Proje No | – |
Projenin Adı | Kırsal ve Otantik Turizm için Sürdürülebilir Kapasite Geliştirme Projesi |
Proje Yürütücüsü | Doç. Dr. Halil Burak Sakal |
Araştırmacılar | |
Projenin Türü | Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Projesi (BAGP) |
Ait Olduğu Birim | Sosyal ve Stratejik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi |
Süresi (Ay) | 6 |
Proje Özeti | Projenin temel amacı, kırsal ve otantik turizm sektöründeki seçilmiş KOBİ’lerin en az %80’inin ISO 14001, %50’sinin EMAS sertifikası alacak şekilde yeteneklerini artırmaktır. |
KATEGORİLER
- Bilimsel Toplantılar 12
- Duyarsız Kalma 16
- Etkinlikler 131
- Genel 38
- Haberler 34
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 18
ETKİNLİKLER
- Genç KIZILAY Topluluğu ile “Kan Bağışı” 22 Şubat 2021
- Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi… 25 Mayıs 2023
- 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü 24 Ekim 2024
- Enerji Verimliliği Haftası 10 Ocak 2025
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- 22 Nisan Dünya Günü / Earth Day 20 Eylül 2024
- Besin İsrafı 7 Temmuz 2021
- Sultan Sazlığı Millî Parkı Ziyareti 5 Mart 2022
- 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü 24 Ekim 2020
- Nevşehir Testi Kebabı Coğrafi İşaret Başvuru Süreci 7 Ekim 2019
Son yorumlar
Görüntülenecek bir yorum yok.
KATEGORİLER
Copyright © 2020 - Epika