Proje No | KÜN.2023-BAGP-023 |
Projenin Adı | Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi |
Proje Yürütücüsü | Doç. Dr. Halil Burak Sakal |
Araştırmacılar | Betül Bildik |
Projenin Türü | Ar-Ge |
Ait Olduğu Birim | SSÇM |
Süresi (Ay) | 6 Ay |
Proje Özeti | Türkiye’de gastronomi alanında uygulanacak sürdürülebilirlik kriterlerinin belirlendiği projedir. |
KATEGORİLER
- Bilimsel Toplantılar 12
- Duyarsız Kalma 16
- Etkinlikler 131
- Genel 38
- Haberler 34
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 18
ETKİNLİKLER
- Genç KIZILAY Topluluğu ile “Kan Bağışı” 22 Şubat 2021
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi… 25 Mayıs 2023
- 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü 24 Ekim 2024
- Enerji Verimliliği Haftası 10 Ocak 2025
- Besin İsrafı 7 Temmuz 2021
- 22 Nisan Dünya Günü / Earth Day 20 Eylül 2024
- 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 8 Kasım 2024
- 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü 24 Ekim 2020
- Nevşehir Testi Kebabı Coğrafi İşaret Başvuru Süreci 7 Ekim 2019
Son yorumlar
Görüntülenecek bir yorum yok.
KATEGORİLER
Copyright © 2020 - Epika