Proje No | KÜN.2023-BAGP-023 |
Projenin Adı | Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi |
Proje Yürütücüsü | Doç. Dr. Halil Burak Sakal |
Araştırmacılar | Betül Bildik |
Projenin Türü | Ar-Ge |
Ait Olduğu Birim | SSÇM |
Süresi (Ay) | 6 Ay |
Proje Özeti | Türkiye’de gastronomi alanında uygulanacak sürdürülebilirlik kriterlerinin belirlendiği projedir. |
KATEGORİLER
- Bilimsel Toplantılar 12
- Duyarsız Kalma 14
- Etkinlikler 123
- Genel 37
- Haberler 28
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 18
ETKİNLİKLER
- Green Airport building certification comparison: a… 3 Haziran 2022
- Kütüphane Sürdürülebilirlik Yönetim Sistemi Projesi 6 Şubat 2023
- Sultan Sazlığı Millî Parkı Ziyareti 5 Mart 2022
- Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir… 4 Mart 2024
- Deniz Sağdıç ile Sürdürülebilir Sanat Üzerine 8 Kasım 2022
- Türkiye’de Kadın Hakları 8 Mart 2021
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- Besin İsrafı 7 Temmuz 2021
- Sürdürülebilirlik ve BM Sürdürülebilir Kalkınma… 10 Mayıs 2023
- ‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ poster tasarım… 19 Temmuz 2023
Son yorumlar
Görüntülenecek bir yorum yok.
KATEGORİLER
Copyright © 2020 - Epika