Written by 24 Ekim 2025 Etkinlikler Views: 4

Sosyal İnovasyonun Kültür, Bağcılık ve Gastronomiyle Kesişimi

Purpose ImagePurpose ImagePurpose ImagePurpose Image

Etkinlik Detayları

  • 14.00
  • Uçhisar Sanat Yerleşkesi

Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen “Sosyal İnovasyonun Kültür, Bağcılık ve Gastronomiyle Kesişimi” başlıklı panel ve söyleşi; sosyal etki ekosistemi, kültürel miras, bağcılık ve gastronomi alanlarında yenilikçi işbirliklerini tartışmak üzere paydaşları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Etkinlik; KUSIF, Kapadokya Araştırmaları Merkezi ve Molu Vakfı ortaklığında gerçekleştirilecektir.

Konuşmacılar:

Agata Fortuna, KUSIF (Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu)

Çağıl Özdemir, 3dots

Can Atacık, Alethina

Şükran Ünser, Kapadokya Üniversitesi KAM

Moderatör:

Gonca Ongan, KUSIF (Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu)

Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Rehberliği)

Etkinlik tanıtımı için tıklayınız.

Close