Written by 09:00 Etkinlikler Views: 115

Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları

Purpose ImagePurpose ImagePurpose Image

Başlangıç Tarihi: 24.05.2024
Saati: 20.00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

21 – 27 Mayıs 2024 Türk Mutfağı Haftası kutlu olsun!

Gastronomi Sohbetleri: Gastronomide Sürdürülebilirliğin Farklı Boyutları

Konuklar:

Betül Bildik (Kurucu Ortak / Ingredy App)

Aylin Yazıcıoğlu (Danışman Şef / Ingredy App)

Prof. Dr. Gül Güneş

Doç. Dr. Halil Burak Sakal

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer

🗓️ 24 Mayıs Cuma
⏰ 20.00
📍Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı

Etkinlik puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Rehberliği, Beslenme ve Diyetetik, Turist Rehberliği), (Diğer bölüm ve programlar) 

Close