Kapadokya Üniversitesi olarak öğrenci ve personel yemekhanelerinde her Pazartesi günü yemek menüsünü etsiz şekilde planlıyoruz. Bu sayede karbon ayak izimizi azaltarak, sağlığımızı korumayı da hedefliyoruz.
KATEGORİLER
- Bilimsel Toplantılar 12
- Duyarsız Kalma 16
- Etkinlikler 131
- Genel 38
- Haberler 34
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 18
ETKİNLİKLER
- 21 Eylül Sıfır Emisyon Günü 21 Eylül 2024
- 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü 3 Ekim 2024
- Besin İsrafı 7 Temmuz 2021
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- Kıyı Alanlarında Biyolojik Çeşitlilik: Kapsam,… 4 Nisan 2023
- Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir… 4 Mart 2024
- 9 Mayıs Dünya Göçmen Kuşlar Günü 20 Eylül 2024
- 29 Kasım Dünya Satın Almama Günü 29 Kasım 2024
- Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi ‘Kapadokya… 29 Aralık 2022
- Effect of the hydrogen/kerosene blend on the… 2 Ocak 2024
Son yorumlar
Görüntülenecek bir yorum yok.
KATEGORİLER
Copyright © 2020 - Epika