Proje No | KÜN.2023-BAGP-023 |
Projenin Adı | Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi |
Proje Yürütücüsü | Doç. Dr. Halil Burak Sakal |
Araştırmacılar | Betül Bildik |
Projenin Türü | Ar-Ge |
Ait Olduğu Birim | SSÇM |
Süresi (Ay) | 6 Ay |
Proje Özeti | Türkiye’de gastronomi alanında uygulanacak sürdürülebilirlik kriterlerinin belirlendiği projedir. |
KATEGORİLER
- Bilimsel Toplantılar 12
- Duyarsız Kalma 14
- Etkinlikler 123
- Genel 38
- Haberler 28
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 18
ETKİNLİKLER
- Green Airport building certification comparison: a… 3 Haziran 2022
- Küresel Güney bağlamında iklim etiği ve iklim… 10 Kasım 2022
- Etsiz Pazartesi (Meat Free Monday): Küresel İyileşme Akımı 2 Temmuz 2024
- 4th International Conference on Energy Environment… 21 Kasım 2024
- Kütüphane Sürdürülebilirlik Yönetim Sistemi Projesi 6 Şubat 2023
- Lisansüstü Seminerleri: İlham Verici Hikâyeleriyle… 1 Mart 2024
- Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi 4 Mart 2024
- Hürmetçi Sazlığını Turizme Kazandırma Eylem Planı Projesi 6 Mayıs 2024
- Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: 2023… 29 Haziran 2024
- 4th International Conference on Energy Environment… 29 Ağustos 2024
Son yorumlar
Görüntülenecek bir yorum yok.
KATEGORİLER
Copyright © 2020 - Epika