Written by 09:00 Projeler Views: 32

Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi

Purpose Image
Proje NoKÜN.2023-HZP-002
Projenin AdıTürkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje YürütücüsüDr. Öğr. Üyesi Mine Erdem Büyükkiraz
AraştırmacılarÖğr. Gör. Elif KütahneciArş. Gör. Mümine Kübra Serçe
Projenin TürüHızlı Destek Projesi
Ait Olduğu BirimUygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Süresi (Ay)8 Ay
Proje ÖzetiProje önerisinde ele alınan konunun önemi, literatürün eleştirel bir değerlendirmesinin yanı sıra nitel veya nicel verilerle açıklanır. Konunun arka planı, günümüzde gelinen durum ve güncelliği yorumlanarak literatürün projeyle ilişkisi ortaya konur. Özgün değer yazılırken proje önerisinin bilimsel niteliği, farklılığı ve yeniliği, alandaki hangi eksiği nasıl gidereceği veya hangi soruna nasıl bir çözüm getireceği vurgulanır. İlgili bilim ve teknoloji alanlarına kavramsal, kuramsal veya metodolojik olarak ne gibi özgün katkılarda bulunacağı kaynak gösterilerek açıklanır
Close