Written by 14:44 Bilimsel Toplantılar, Etkinlikler Views: 12

Bitiş Tarihi: 07.07.2020
Etkinlik Türü: Konferans
Düzenleyen Birim: Program
UNESCO’nun Yeni Programına Doğru Son Adımlar Kapadokya Üniversitesi’nde Atılıyor

UNESCO – Sosyal Dönüşüm Yönetimi (MOST) Programı bünyesinde yeni bir program olacak ve kuruluş çalışmaları yaklaşık iki yıldır devam etmekte olan “UNESCO-MOST/BRIDGES Sürdürülebilirlik Bilimi Koalisyonu”nun kuruluşuna yönelik yapılacak resmi başvuru öncesindeki son toplantı Kapadokya Üniversitesi Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi ev sahipliğinde yapılacaktır. Resmi önerinin son hali, Eylül 2020’de UNESCO-MOST Hükûmetler Arası Konseyi toplantısında onaya sunulacaktır.

* Blooms in Sea of Marmara.
NASA Görseli: Josh Stevens (Earth Observatory) ve Norman Kuring (NASA Ocean Color Grubu).
Uydu Verisi: Landsat, Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (U.S. Geological Survey).
Başlık: Mike Carlowicz