Başlangıç Tarihi: 08.11.2022
Saati: 09.00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program
Kapadokya sınırları içerisinde bulunan yerel üretici, şef, kooperatif temsilcisi veya bölgede yaşayan kadınlarımız ile üniversitemizin mutfak sanatları programı öğrencilerinin Uçhisar’da bulunan uygulama mutfaklarımızda buluşması. Aslına uygun reçeteler modern sunumlarla öğrencilerimiz tarafından uyarlanacaktır Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Kategoriler
- Bilimsel Toplantılar 12
- Etkinlikler 123
- Genel 37
- Haberler 28
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 19
Etkinlikler
- Altın Çilek/Yer Kirazı (Physalis Peruviana L.)… 18 Eylül 2022
- Deniz Sağdıç ile Sürdürülebilir Sanat Üzerine 8 Kasım 2022
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- Göreme Açık Hava Müzesi Gezisi 7 Mayıs 2024
- Biosphere’den Üniversitemize Kurumsal… 6 Eylül 2024
- Küresel Güney bağlamında iklim etiği ve iklim… 10 Kasım 2022
- Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi ‘Kapadokya… 29 Aralık 2022
- Sürdürülebilirlik ve BM Sürdürülebilir Kalkınma… 10 Mayıs 2023
- Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek… 9 Haziran 2023
- Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: 2023… 29 Haziran 2024
Kategoriler
Copyright © 2020 - Epika