Proje No | KÜN.2021-HZP-003 |
Projenin Adı | Türkiye Turizminin Sürdürülebilirlik Performansına Yönelik Envanterin Tespiti ve Sürdürülebilirlik Performansını Arttırmaya Yönelik Öneriler Projesi |
Proje Yürütücüsü | Dr. Öğr. Üyesi Sinan Akıllı |
Araştırmacılar | Prof. Dr. Bilgehan GülcanDr. Öğr. Üyesi Halil Burak SakalDr. Öğr. Üyesi Hikmet KuranDr. Öğr. Üyesi Ekin Gündüz ÖzdemirciDr. Öğr. Üyesi Duygu BoraDoç. Dr. Ece KonaklıoğluDr. Öğr. Üyesi Nükhet Okutan DavletovDr. Öğr. Üyesi Leila AkbarishahabiÖğr. Gör. Ergün BacakArş. Gör. Seda ErkekliŞahin UlukanlıgilNeliz Çetiner |
Proje Türü | Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Projesi |
Ait Olduğu Birim | Çevreci Beşerî Bilimler Uygulama ve Araştırma Projesi |
Süresi (Ay) | 3 Ay |
Proje Özeti | Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın TGA (Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı) aracılığıyla gerçekleştirdiği uluslararası pazarlara ve iç pazara yönelik pazarlama çalışmalarında kullanmak üzere ve bir mikro site içeriğini oluşturabilecek şekilde, ülke turizminde sürdürülebilirlik başlığındaki olumlu çaba, uygulama, süreç ve yöntemlerin envanterinin ortaya konması ve bu konuda gelecek adımlarını şekillendirebilecek yenilikçi fikirler ve benchmark yapılabilecek uygulama ve geliştirme önerilerinin ortaya konması projenin amacını teşkil etmektedir. |
Kategoriler
- Bilimsel Toplantılar 12
- Etkinlikler 123
- Genel 37
- Haberler 28
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 19
Etkinlikler
- Altın Çilek/Yer Kirazı (Physalis Peruviana L.)… 18 Eylül 2022
- Deniz Sağdıç ile Sürdürülebilir Sanat Üzerine 8 Kasım 2022
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- Küresel Güney bağlamında iklim etiği ve iklim… 10 Kasım 2022
- Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi ‘Kapadokya… 29 Aralık 2022
- Anaokulu Menülerinin İyileştirilmesi ve Yemek… 9 Haziran 2023
- Göreme Açık Hava Müzesi Gezisi 7 Mayıs 2024
- Doğal Ürünlerden Biyobozunur, Yeni Çevre Dostu… 15 Ocak 2018
- Transforming Manhattan’s Most Famous Street 11 Mart 2020
- Sürdürülebilirlik ve BM Sürdürülebilir Kalkınma… 10 Mayıs 2023
Kategoriler
Copyright © 2020 - Epika