Written by 09:00 Projeler Views: 47

Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi

Purpose Image
Proje NoKÜN.2023-HZP-002
Projenin AdıTürkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi
Proje YürütücüsüDr. Öğr. Üyesi Mine Erdem Büyükkiraz
AraştırmacılarÖğr. Gör. Elif Kütahneci, Arş. Gör. Mümine Kübra Serçe
Projenin TürüHızlı Destek Projesi
Ait Olduğu BirimUygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Süresi (Ay)8 Ay
Proje ÖzetiTürkiye genelinde gastronomi değerlerimizin bir envanter çalışmasını içeren çalışmada Türkiye’deki farklı bölgelerden gastronomi örneklerini derlemek amaçlanmaktadır.
Close