Proje No | KÜN.2023-HZP-002 |
Projenin Adı | Türkiye Gastronomi Envanterinin Oluşturulması Projesi |
Proje Yürütücüsü | Dr. Öğr. Üyesi Mine Erdem Büyükkiraz |
Araştırmacılar | Öğr. Gör. Elif KütahneciArş. Gör. Mümine Kübra Serçe |
Projenin Türü | Hızlı Destek Projesi |
Ait Olduğu Birim | Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu |
Süresi (Ay) | 8 Ay |
Proje Özeti | Proje önerisinde ele alınan konunun önemi, literatürün eleştirel bir değerlendirmesinin yanı sıra nitel veya nicel verilerle açıklanır. Konunun arka planı, günümüzde gelinen durum ve güncelliği yorumlanarak literatürün projeyle ilişkisi ortaya konur. Özgün değer yazılırken proje önerisinin bilimsel niteliği, farklılığı ve yeniliği, alandaki hangi eksiği nasıl gidereceği veya hangi soruna nasıl bir çözüm getireceği vurgulanır. İlgili bilim ve teknoloji alanlarına kavramsal, kuramsal veya metodolojik olarak ne gibi özgün katkılarda bulunacağı kaynak gösterilerek açıklanır |
KATEGORİLER
- Bilimsel Toplantılar 12
- Duyarsız Kalma 14
- Etkinlikler 123
- Genel 37
- Haberler 28
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 18
ETKİNLİKLER
- Green Airport building certification comparison: a… 3 Haziran 2022
- Turizmde Yeşil Dönüşüm: Otellerde Sürdürülebilir… 4 Mart 2024
- 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü 24 Ekim 2024
- Kütüphane Sürdürülebilirlik Yönetim Sistemi Projesi 6 Şubat 2023
- Türkiye’de Kadın Hakları 8 Mart 2021
- Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: 2023… 29 Haziran 2024
- Sultan Sazlığı Millî Parkı Ziyareti 5 Mart 2022
- 21 Eylül Sıfır Emisyon Günü 21 Eylül 2024
- Deniz Sağdıç ile Sürdürülebilir Sanat Üzerine 8 Kasım 2022
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
Son yorumlar
Görüntülenecek bir yorum yok.
KATEGORİLER
Copyright © 2020 - Epika