Tarih: 26.03.2021
Saat: 15.00
Yapılacağı Yer: Zoom
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program
Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce
15.00 Açılış
Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi
Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi
Konuşmacılar
15.15 “Gıda İsrafının Gastronominin Sürdürülebilirliği Üzerindeki Etkisi”, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi
15.30 “Sürdürülebilir Gastronomi Üzerine İyi Uygulamanın Etkisi: Otellerdeki Yemek İsrafı”, Kenan Demirel, Papillon Otelleri Grup Yiyecek & İçecek Operasyon Direktörü
15.45 “Fazla Gıda Değerlendirilmesi ve Yönetimi”, Ülkay Atmaca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği
16.00 “Sürdürülebilir Gastronomi için Yeni Yaklaşımlar “, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
16.15 “Yiyecek ve İçecek Değer Zinciri ve Gastronomi”, Doç. Dr. Muhammet Kesgin, Uluslararası Konaklama ve Hizmet İnovasyonu, Sounders İşletme Fakültesi, Rochester Teknoloji Enstitüsü
16.30 “Yeşil Restoranlar ve Sürdürülebilirliğe Etkisi”, Scott Loretan (Keynote Speaker), Sodexo, Başkan Yardımcısı