Başlangıç Tarihi: 26.03.2021
Saati: 15:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Zoom
Bitiş Tarihi: 26.03.2021
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program
Çalıştaya katılmak için tıklayınız.
Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce
15:00 Açılış
Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi
Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi
Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi
Konuşmacılar
15:15 “Gıda İsrafının Gastronominin Sürdürülebilirliği Üzerindeki Etkisi”, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi
15:30 “Sürdürülebilir Gastronomi Üzerine İyi Uygulamanın Etkisi: Otellerdeki Yemek İsrafı”, Kenan Demirel, Papillon Otelleri Grup Yiyecek & İçecek Operasyon Direktörü
15:45 “Fazla Gıda Değerlendirilmesi ve Yönetimi”, Ülkay Atmaca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği
16:00 “Sürdürülebilir Gastronomi için Yeni Yaklaşımlar “, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
16:15 “Yiyecek ve İçecek Değer Zinciri ve Gastronomi”, Doç. Dr. Muhammet Kesgin, Uluslararası Konaklama ve Hizmet İnovasyonu, Sounders İşletme Fakültesi, Rochester Teknoloji Enstitüsü
16:30 “Yeşil Restoranlar ve Sürdürülebilirliğe Etkisi”, Scott Loretan (Keynote Speaker), Sodexo, Başkan Yardımcısı