Written by 14:09 Bilimsel Toplantılar, Etkinlikler, SlowFood Views: 7

Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı

Başlangıç Tarihi: 26.03.2021
Saati: 15:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Zoom
Bitiş Tarihi: 26.03.2021
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program
Çalıştaya katılmak için tıklayınız.

Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce

15:00 Açılış

Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi

Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi

Konuşmacılar

15:15 “Gıda İsrafının Gastronominin Sürdürülebilirliği Üzerindeki Etkisi”, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi

15:30 “Sürdürülebilir Gastronomi Üzerine İyi Uygulamanın Etkisi: Otellerdeki Yemek İsrafı”, Kenan Demirel, Papillon Otelleri Grup Yiyecek & İçecek Operasyon Direktörü

15:45 “Fazla Gıda Değerlendirilmesi ve Yönetimi”, Ülkay Atmaca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

16:00 “Sürdürülebilir Gastronomi için Yeni Yaklaşımlar “, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

16:15 “Yiyecek ve İçecek Değer Zinciri ve Gastronomi”, Doç. Dr. Muhammet Kesgin, Uluslararası Konaklama ve Hizmet İnovasyonu, Sounders İşletme Fakültesi, Rochester Teknoloji Enstitüsü

16:30 “Yeşil Restoranlar ve Sürdürülebilirliğe Etkisi”, Scott Loretan (Keynote Speaker), Sodexo, Başkan Yardımcısı

Close