Written by 14:09 Bilimsel Toplantılar, Etkinlikler, SlowFood Views: 11

Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı

Tarih: 26.03.2021
Saat: 15.00
Yapılacağı Yer: Zoom
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program

Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce

15.00 Açılış

Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi

Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi

Konuşmacılar

15.15 “Gıda İsrafının Gastronominin Sürdürülebilirliği Üzerindeki Etkisi”, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi

15.30 “Sürdürülebilir Gastronomi Üzerine İyi Uygulamanın Etkisi: Otellerdeki Yemek İsrafı”, Kenan Demirel, Papillon Otelleri Grup Yiyecek & İçecek Operasyon Direktörü

15.45 “Fazla Gıda Değerlendirilmesi ve Yönetimi”, Ülkay Atmaca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

16.00 “Sürdürülebilir Gastronomi için Yeni Yaklaşımlar “, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

16.15 “Yiyecek ve İçecek Değer Zinciri ve Gastronomi”, Doç. Dr. Muhammet Kesgin, Uluslararası Konaklama ve Hizmet İnovasyonu, Sounders İşletme Fakültesi, Rochester Teknoloji Enstitüsü

16.30 “Yeşil Restoranlar ve Sürdürülebilirliğe Etkisi”, Scott Loretan (Keynote Speaker), Sodexo, Başkan Yardımcısı

Close