Written by 14:10 Etkinlikler Views: 36

Gıdanı Koru: İsrafla Mücadele ve Farkındalık Yaratma

Tarih: 24.03.2021
Saat: 15.00
Yapılacağı Yer: Zoom
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program


Konuk: Ayşenur Ateş (Turuncu Bayrak Temsilcisi)

Moderatör: Arş. Gör. Mustafa Kadir Esen

Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık); 5 (diğer bölüm ve programlar)

Etkinlik İçeriği: Gıda İsrafı, Gıda İsrafının Dünyada ve Türkiye’deki Durumu, Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme, İyi Uygulamalar

Close