Etkinlikler

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Söyleşisi

Başlangıç Tarihi: 23.05.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Yerleşkesi Konferans SalonuBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Program Konu başlıkları: -Enerji Verimliliğinin Sürdürülebilir Gastronomide Önemi ve ISO 50001 -Sürdürülebilir Turizm’de Dijital Çözümler | Carbon Gate Platformu -Sürdürülebilir Gastronomi ile Tarihi Kent Merkezlerinin

Değişimi Yetiştirmek: Gıda Sürdürülebilirliğinde Genç Liderlerin Etkisi Semineri

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 15.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, genç liderlerin atık azaltma, yerel tohumları canlandırma ve politika yapım sürecine etkilerini ortaya koyan örnekler üzerinden, Slow Food Youth

And Dağları’ndan Amazon’a – Latin Amerika Ürünlerinin Kökenine Yolculuk Şef Esteban R. Tapia Merino ile Demonstrasyon

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 15.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, Ekvadorlu şef, akademisyen ve araştırmacı Merino; gastronomi, sürdürülebilir turizm ve gıda egemenliği alanlarındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaktır. Merino ayrıca, yerel

Şef Sinem Özler ve Şef Sefa Birinci’nin Katılımıyla Kimliğin Tabakta İnşası Paneli

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 14.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Sanat Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte, ünlü şefler gastronomi dünyasındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşacaklardır. Etkinlik, katılımcılara, şeflerin mutfak sanatları, sürdürülebilirlik

Sürdürülebilir Kırsal Büyüme İçin Katalizör Olarak Çiftçi Pazarları Semineri

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 13.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, çiftçi pazarlarının kırsal ekonomiler ve ekosistemler üzerindeki etkisini anlatacak olan konuşmacılar, üretici-tüketici bağını güçlendiren beş temel kaldıraçtan söz edeceklerdir.

Agroekolojik Tarımla Açlık, Yoksulluk, Yetersiz Beslenme ve Sosyal Adaletsizlikle Mücadele Semineri

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 11.15Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, agroekolojik tarımın küresel açlık ve eşitsizlikle mücadelede nasıl etkili bir çözüm sunduğu, somut örnekler ve politika çıkarımlarıyla ele alınacaktır.

Close