Etkinlikler

Şef Sinem Özler ve Şef Sefa Birinci’nin Katılımıyla Kimliğin Tabakta İnşası Paneli

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 14.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Sanat Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte, ünlü şefler gastronomi dünyasındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşacaklardır. Etkinlik, katılımcılara, şeflerin mutfak sanatları, sürdürülebilirlik

Sürdürülebilir Kırsal Büyüme İçin Katalizör Olarak Çiftçi Pazarları Semineri

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 13.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, çiftçi pazarlarının kırsal ekonomiler ve ekosistemler üzerindeki etkisini anlatacak olan konuşmacılar, üretici-tüketici bağını güçlendiren beş temel kaldıraçtan söz edeceklerdir.

Agroekolojik Tarımla Açlık, Yoksulluk, Yetersiz Beslenme ve Sosyal Adaletsizlikle Mücadele Semineri

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 11.15Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, agroekolojik tarımın küresel açlık ve eşitsizlikle mücadelede nasıl etkili bir çözüm sunduğu, somut örnekler ve politika çıkarımlarıyla ele alınacaktır.

Küresel Bir Zorunluluk Olarak Gıda Sürdürülebilirliği: Kültürel ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması Semineri

Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, gıda sürdürülebilirliğinin artık küresel bir zorunluluk haline geldiği vurgulanacak; agroekolojik uygulamalarla hem insanları besleyen hem de ekosistemleri onaran örnek

Etkinlikler

Türk Mutfağı Haftasında Slow Food Liderleriyle Kapadokya’da Buluşuyoruz

21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacak Türk Mutfağı Haftası’nda, Slow Food Uluslararası Konseyi’ni ağırlıyoruz. Üniversitemiz tarafından, bu sene dördüncüsü düzenlenen Kapadokya Gastronomi Festivali kapsamında, klasik Türk Mutfağında iyi, temiz, adil gıda kullanımı ana teması altında çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve Slow

Pilates Atölyesi

Başlangıç Tarihi: 17.05.2025Saati: 14.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika YerleşkesiBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: SporDüzenleyen Birim: KÜN Sağlıklı Yaşam Merkezi Doğayla İç İçe Pilates Atölyesi Kapadokya Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden açık havada ferahlatıcı bir etkinlik: Pilates Atölyesi seni bekliyor! Cumartesi günü doğayla

Close