Etkinlikler
Gıda Sistemlerinde Biyoçeşitliliğin ve Kalitenin Önemi Semineri
Başlangıç Tarihi: 23.05.2025Saati: 18.30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, gıda kalitesi ve ekosistem dayanıklılığı açısından biyolojik çeşitliliğin taşıdığı hayati öneme dikkat çekilecektir. Toprak sağlığı, besin değeri ve lezzet
Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi Gezisi
Başlangıç Tarihi: 23.05.2025Saati: 12.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Kapadokya Yaşayan Miras MüzesiBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: GeziDüzenleyen Birim: Program Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Türk Dili ve Edebiyatı Etkinlik Puanı: 10 (Türk Dili ve Edebiyatı)
Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Söyleşisi
Başlangıç Tarihi: 23.05.2025Saati: 10.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Yerleşkesi Konferans SalonuBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Program Konu başlıkları: -Enerji Verimliliğinin Sürdürülebilir Gastronomide Önemi ve ISO 50001 -Sürdürülebilir Turizm’de Dijital Çözümler | Carbon Gate Platformu -Sürdürülebilir Gastronomi ile Tarihi Kent Merkezlerinin
Değişimi Yetiştirmek: Gıda Sürdürülebilirliğinde Genç Liderlerin Etkisi Semineri
Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 15.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Ürgüp Fabrika Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, genç liderlerin atık azaltma, yerel tohumları canlandırma ve politika yapım sürecine etkilerini ortaya koyan örnekler üzerinden, Slow Food Youth
And Dağları’ndan Amazon’a – Latin Amerika Ürünlerinin Kökenine Yolculuk Şef Esteban R. Tapia Merino ile Demonstrasyon
Başlangıç Tarihi: 22.05.2025Saati: 15.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat Yerleşkesi – Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıBitiş Tarihi:Etkinlik Türü: ProjeDüzenleyen Birim: Tümü Seminerde, Ekvadorlu şef, akademisyen ve araştırmacı Merino; gastronomi, sürdürülebilir turizm ve gıda egemenliği alanlarındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşacaktır. Merino ayrıca, yerel