Etkinlikler

Happy Bodies Topluluğu ile “Otizm ve Beslenme”
Tarih: 02.04.2021Saat: 21.00Yapılacağı Yer: Microsoft TeamsEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Kulüp Happy Bodies Topluluğu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde “Otizm ve Beslenme” Konulu Söyleşiye Davet Ediyor! Konuk : Uzm. Dyt. Emel Yılmaz Etkinlik Puanı: 5

Kadına Yönelik Şiddet ve Kadının Yasal Hakları
Tarih: 30.03.2021Saat: 15.30Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SeminerDüzenleyen Birim: Program Konuşmacı: Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Sünetci (Kadın Dayanışma Vakfı) Moderatör: Öğr. Gör. Mehmet Yaşar Sönmez Etkinlik Puanı: 5 (tüm bölüm ve programlar)

Kentleşme: Yaşayan Kültürel Miras ve Koruma
Tarih: 26.03.2021Saat: 19.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SeminerDüzenleyen Birim: Program Konuk: Prof. Dr. Öcal Oğuz (UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı) Moderatör: Prof. Dr. Nuran Tezcan Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Türk Dili ve Edebiyatı Etkinlik Puanı: 10 (Türk Dili ve Edebiyatı); 5 (diğer

Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı
Tarih: 26.03.2021Saat: 15.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: Atölye ÇalışmasıDüzenleyen Birim: Program Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce 15.00 Açılış Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi Konuşmacılar

Gıdanı Koru: İsrafla Mücadele ve Farkındalık Yaratma
Tarih: 24.03.2021Saat: 15.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Program Konuk: Ayşenur Ateş (Turuncu Bayrak Temsilcisi) Moderatör: Arş. Gör. Mustafa Kadir Esen Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık); 5 (diğer bölüm ve