Etkinlikler

Etkinlikler

Genç KIZILAY Topluluğu ile “Kanser Hakkında Her Şey”

Tarih: 10.04.2021Saat: 20:00Yapılacağı Yer: Microsoft TeamsEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Kulüp Genç KIZILAY Topluluğu, Doç. Dr. Ersin Özaslan’ın konuk olacağı “Kanser Hakkında Her Şey” adlı söyleşiye davet ediyor! Etkinlik Puanı: 5

Etkinlikler

Happy Bodies Topluluğu ile “Otizm ve Beslenme”

Tarih: 02.04.2021Saat: 21.00Yapılacağı Yer: Microsoft TeamsEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Kulüp Happy Bodies Topluluğu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde “Otizm ve Beslenme” Konulu Söyleşiye Davet Ediyor! Konuk : Uzm. Dyt. Emel Yılmaz Etkinlik Puanı: 5

Etkinlikler

Kadına Yönelik Şiddet ve Kadının Yasal Hakları

Tarih: 30.03.2021Saat: 15.30Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SeminerDüzenleyen Birim: Program Konuşmacı: Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Sünetci (Kadın Dayanışma Vakfı) Moderatör: Öğr. Gör. Mehmet Yaşar Sönmez Etkinlik Puanı: 5 (tüm bölüm ve programlar)

Etkinlikler

Kentleşme: Yaşayan Kültürel Miras ve Koruma

Tarih: 26.03.2021Saat: 19.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SeminerDüzenleyen Birim: Program Konuk: Prof. Dr. Öcal Oğuz (UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı) Moderatör: Prof. Dr. Nuran Tezcan Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Türk Dili ve Edebiyatı Etkinlik Puanı: 10 (Türk Dili ve Edebiyatı); 5 (diğer

Bilimsel Toplantılar

Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı

Tarih: 26.03.2021Saat: 15.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: Atölye ÇalışmasıDüzenleyen Birim: Program Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce 15.00 Açılış Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi Konuşmacılar

Etkinlikler

Gıdanı Koru: İsrafla Mücadele ve Farkındalık Yaratma

Tarih: 24.03.2021Saat: 15.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Program Konuk: Ayşenur Ateş (Turuncu Bayrak Temsilcisi) Moderatör: Arş. Gör. Mustafa Kadir Esen Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık); 5 (diğer bölüm ve

Close