Etkinlikler

Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı
Tarih: 26.03.2021Saat: 15.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: Atölye ÇalışmasıDüzenleyen Birim: Program Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce 15.00 Açılış Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi Konuşmacılar

Gıdanı Koru: İsrafla Mücadele ve Farkındalık Yaratma
Tarih: 24.03.2021Saat: 15.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Program Konuk: Ayşenur Ateş (Turuncu Bayrak Temsilcisi) Moderatör: Arş. Gör. Mustafa Kadir Esen Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık); 5 (diğer bölüm ve

Türkiye’de Kadın Hakları
Tarih: 08.03.2021Saat: 15.30 – 17.00Yapılacağı Yer: ZoomEtkinlik Türü: KonferansDüzenleyen Birim: Program Konuşmacı: Gül Erdoğmuş (Avukat) Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Emrah Atasoy (İMT Bölüm Başkan V.) Etkinliği Düzenleyen Bölüm: İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Etkinlik Puanı: 10 (İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İngiliz

Sürdürülebilir Kalkınma Topluluğu ile “Mülteci ve Geçici Koruma Statüsü”
Tarih: 22.02.2021Saat: 16.00Yapılacağı Yer: Microsoft TeamsEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Kulüp Sürdürülebilir Kalkınma Topluluğu, ARSA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Zakira Hekmat’ın konuk olacağı “Mülteci ve Geçici Koruma Statüsü” konulu söyleşiye davet ediyor! Etkinlik Puanı: 5

Genç KIZILAY Topluluğu ile “Kan Bağışı”
Tarih: 22.02.2021Yapılacağı Yer: Ürgüp Sinema SalonuBitiş Tarihi: 26.02.2021Etkinlik Türü: Sosyal Sorumluluk ProjesiDüzenleyen Birim: Kulüp Genç KIZILAY Topluluğu, 17 – 19 ve 22 – 26 Şubat tarihleri arasında Ürgüp Sinema Salonu’nda gerçekleşecek olan “Kan Bağışı” etkinliğine davet ediyor!