Etkinlikler

Türkiye’nin Kuşları
Tarih: 12.11.2022Saat: 20.00Yapılacağı Yer: ALMSEtkinlik Türü: SeminerDüzenleyen Birim: Program Konuşmacı: Öğr. Gör. Ergün Bacak Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Turist Rehberliği Etkinlik Puanı: 5 (Turist Rehberliği)

Deniz Sağdıç ile Sürdürülebilir Sanat Üzerine
Tarih: 08.11.2022Saat: 18:30Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Microsoft TeamsEtkinlik Türü: Kültür-SanatDüzenleyen Birim: Kulüp Konuşmacı: Deniz Sağdıç Etkinlik puanı : 5

Kapadokyalı Üreten Eller – 1
Tarih: 08.11.2022Saat: 09.00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer: Uçhisar Sanat YerleşkesiEtkinlik Türü: Atölye ÇalışmasıEtkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kapadokya sınırları içerisinde bulunan yerel üretici, şef, kooperatif temsilcisi veya bölgede yaşayan kadınlarımız ile üniversitemizin mutfak sanatları programı öğrencilerinin Uçhisar’da bulunan uygulama

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Slow Food Hareketi ve Kapadokya
Tarih: 19.10.2022Saat: 20.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi Youtube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi Konuk: Kaan Aktan (Slow Food Kapadokya Sözcüsü) Moderatör: Dr. Ekin Gündüz Özdemirci

Gastronomi Sohbetleri: Türkiye’de Slow Food’un Gastronomiye Etkisi
Tarih: 18.10.2022Saat: 20.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi Youtube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Program Konuk: Yasmina Lokmanoğlu (Slow Food Tarsus Birliği Sözcüsü) Moderatör: Öğr. Gör. Melih İçigen







