Etkinlikler

Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Panel ve Çalıştayı
Tarih: 25.05.2023Saat: 13.30Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: KongreDüzenleyen Birim: Program TÜRK MUTFAĞI HAFTASI YEREL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PANEL VE ÇALIŞTAYI 25-26 MAYIS 2023 Yerel ve sürdürülebilir gastronominin geliştirilmesi, hem ekosistemimizin, toplumumuzun ve sağlığımızın korunmasının temel unsurlarından biri,

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Kurumsal Sürdürülebilirlik
Tarih: 23.05.2023Saat: 19.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi Konuk: Dr. İzel Levi Coşkun Moderatör: Doç. Dr. Sinan Akıllı 🗓️ 23 Mayıs Salı⏰ 19.00📍 Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı

Ülkemizde Afetler, Kültürel Mirasımız ve 6 Şubat Depremi
Tarih: 16.05.2023Saat: 10.00 – 16.30Yerleşke:Yapılacağı Yer: Medrese Binası A-1 Salonu (Mustafapaşa Yerleşkesi)Etkinlik Türü: SeminerDüzenleyen Birim: Program Ülkemizde yaşanan 6 Şubat Depremi ile beraber gelen büyük felaketin ardından, çağlar boyunca pek çok kadim uygarlığın yaşadığı Anadolu topraklarının sahip olduğu zengin kültürel

Sağlıklı Beslenelim Sağlıklı Büyüyelim
Tarih: 12.05.2023Saat: 10.30Yapılacağı Yer: Kapadokya Gastronomi AkademisiEtkinlik Türü: Atölye ÇalışmasıDüzenleyen Birim: Program Beslenme ve Diyetetik Bölümümüz tarafından ‘Tarif Geliştirme ve Uygulamaları’ dersi kapsamında ”Sağlıklı Beslenelim, Sağlıklı Büyüyelim”’ etkinliği Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Güneş Şahin eğitmenliğinde düzenlenecek. Etkinlikte Kapadokya Üniversitesi Montessori

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Sürdürülebilir Kent Vizyonu ve Kenti Yazıyla Düşünmek
Tarih: 10.05.2023Saat: 18.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi Konuk: Dr. Özlem Bahadır Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Fatma Aykanat Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı Etkinlik puanı : 5







