Etkinlikler
100. Yıl Anısına 100 Fidan Dikimi
Başlangıç Tarihi: 29.10.2023Saati: 10:00Yerleşke: Kapadokya YerleşkesiYapılacağı Yer:Bitiş Tarihi:Etkinlik Türü: DoğaDüzenleyen Birim: Kulüp Etkinlik puanı : 5 Etkinlik ön kayıt formu için tıklayınız. (Ön kayıt formundan puan alamazsınız. Katılım formu etkinlik esnasında doldurulacaktır.)

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: ‘Agroekoloji: Ekosistem Dostu Tarım’
Tarih: 15.06.2023Saat: 19.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmalarının bu haftaki konusu agroekoloji. Üniversitemiz ve Slow Food Türkiye iş birliğiyle, Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer’in moderatörlüğünde yapılacak ‘Agroekoloji: Ekosistem

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Arılar Varsa Yarınlar Var!
Tarih: 05.06.2023Saat: 19.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi Arılar Varsa Yarınlar Var! TEMA Vakfı tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde, Balparmak desteği ile 2019 yılında başlayan, arıların doğanın sürdürülebilirliği için önemi, ekosisteme

Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi Panel ve Çalıştayı
Tarih: 25.05.2023Saat: 13.30Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: KongreDüzenleyen Birim: Program TÜRK MUTFAĞI HAFTASI YEREL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PANEL VE ÇALIŞTAYI 25-26 MAYIS 2023 Yerel ve sürdürülebilir gastronominin geliştirilmesi, hem ekosistemimizin, toplumumuzun ve sağlığımızın korunmasının temel unsurlarından biri,

Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: Kurumsal Sürdürülebilirlik
Tarih: 23.05.2023Saat: 19.00Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi YouTube KanalıEtkinlik Türü: SöyleşiDüzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi Konuk: Dr. İzel Levi Coşkun Moderatör: Doç. Dr. Sinan Akıllı 🗓️ 23 Mayıs Salı⏰ 19.00📍 Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı