Proje No | – |
Projenin Adı | Kırsal ve Otantik Turizm için Sürdürülebilir Kapasite Geliştirme Projesi |
Proje Yürütücüsü | Doç. Dr. Halil Burak Sakal |
Araştırmacılar | |
Projenin Türü | Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Projesi (BAGP) |
Ait Olduğu Birim | Sosyal ve Stratejik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi |
Süresi (Ay) | 6 |
Proje Özeti | Projenin temel amacı, kırsal ve otantik turizm sektöründeki seçilmiş KOBİ’lerin en az %80’inin ISO 14001, %50’sinin EMAS sertifikası alacak şekilde yeteneklerini artırmaktır. |
Kategoriler
- Bilimsel Toplantılar 12
- Etkinlikler 123
- Genel 37
- Haberler 28
- Projeler 25
- SlowFood 6
- Yayınlar 19
Etkinlikler
- Altın Çilek/Yer Kirazı (Physalis Peruviana L.)… 18 Eylül 2022
- “4. Uluslararası Enerji, Çevre ve Enerji… 7 Eylül 2024
- Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları: 2023… 29 Haziran 2024
- Biosphere’den Üniversitemize Kurumsal… 6 Eylül 2024
- Yerel ve Sürdürülebilir Gastronominin Geliştirilmesi… 25 Mayıs 2023
- Doğal Ürünlerden Biyobozunur, Yeni Çevre Dostu… 15 Ocak 2018
- Güvenilir Gıda 16 Ekim 2020
- Gıdanı Koru 24 Mart 2021
- Türkiye’nin ilk gastronomi akademisi ‘Kapadokya… 29 Aralık 2022
- Sürdürülebilirlik ve BM Sürdürülebilir Kalkınma… 10 Mayıs 2023
Kategoriler
Copyright © 2020 - Epika